Laholms Stadshotells julbord, uppdukat i fantastisk miljö anno 1882. Vill du känna historiens vingslag och äta ett läckert julbord ska du komma till oss. Genuint, hemlagat och äkta. Vi tar hand om dig och bjuder dig på en underbar upplevelse.

Vårt julbord står uppdukat under perioden 25 november till 16 december på fredagar och lördagar. Från kl. 18.00.

Grupper (minst 20 personer) välkomnar vi även andra dagar och tider mot förfrågan.

Fredagar: 395kr

Lördagar: 425kr Livemusik varje lördag från kl. 20!

Barn äter för 20kr/år och alla barn får julklapp.

Boka ditt bord på tel. 0430-12830 eller mejla till info@laholmsstadshotell.se

Vårt julbod innehåller

Glögg
Mormors danska pepparkakor, Glögg

Sillbord
Pärlans Brännvinssill, Golden Pearl Sherrysill, Davids Whiskysill, Senapssill, Pärlans, Tequilasill, Stekt inlagd sill, Ägghalva med röd rom, Marinas Grönkål- & valnötspaj.

Kallskuret
Gravad lax, Varmrökt lax, Kallrökt lax, Kalvsylta, Leverpastej, Lökkorv, pepparsalami, Griljerad julskinka, Hjortstek, Rostbiff, Saltrulle

Varmt
Brunkål, Halländsk Grönkål, Rödkål, Janssons Frestelse, Revbensspjäll, kockens köttbullar, Bruna bönor, Prinskorv, kokt potatis

Tillbehör & Såser
Rödbetssallad a la The Golden Pearl, Mimosasallad, Rostad lök, Cornichons, Syltlök, Skånsk senap, Hovmästarsås, Cumberlandssås, Stadshotellets remouladsås, Marinas romsås, Hemmabakat grovt lingonbröd, Känäckebröd från Charlies House

Ostbricka
Cheddarost, Brie, Sture Julost, Marinas fröknäcke, vörtknäcke, nybakat bröd, Vindruvor, Pepparkakor

Godisbord
Ris á la Malta med saftsås, Louises ostkaka, jordgubbssylt & grädde
Linas saffranspannacotta, mjuk pepparkaka med lingonfrosting, mjölkchokladmousse med en touch av jul,  Carolinas praliner, Dajm, Ischoklad, knäck, Skumtomtar, Dadlar, Fikon, Nötter

Kaffe och te

Med reservation för mindre ändingar