Framtidsplanerna tar form!

Under våren 2015 avser vi att öppna upp en brittisk pub och ett pâtisserie/konditori/wienercafé. Vi vill använda stadshotellet på bästa sätt och göra så att fler människor får möjlighet att ta del av dessa underbara lokaler som idag nästan bara används av hotellgäster. Vi vill utveckla denna vackra byggnad från 1882 till dess fulla potential och föra den vidare in i nutiden samtidigt som vi värnar om byggnadens själ.

Den brittiska puben kommer att bli en plats där människor kan träffas och umgås. Trivseln kommer att vara i fokus och dryckesutbudet kommer att vara brett. Lokalproducerad öl, whisky från hela världen, olika sorters röda, vita och alkoholfria viner kommer att kunna avnjutas tillsammans med en maffig pubhamburgare eller varför inte med en traditionell Fish & Chips? (Jodå, du kommer att få ”malt vinegar” till dina Chips…)

Pâtisseriet/konditoriet/wienercaféet kommer att erbjuda ett brett utbud av olika sorters kaffe, såväl olika rostningar som olika bryggsätt. Vår konditor kommer att baka allehanda sötsaker så som cheesecakes, brownies, bavaroise, sega cookies eller varför inte en egentillverkad chokladpralin till din latte? Våra finalbidrag från ”Årets pralin 2013” kommer givetvis att finnas på menyn.

Vi har tittat på vad vi upplever saknas i Laholm och väljer att satsa på det. Vi vill bredda utbudet för laholmarna och erbjuda fler alternativ ”på hemmaplan” i underbara, vackra Laholms centrum.

Vi är fortfarande bara på planeringsstadiet men detta är alltså vad vi planerar och hur våra tankar ser ut just nu!

/ Carolina & Louise